Köp din kondom online – var alltid redo

0
8803

”Det händer inte mig” är ett vanligt tankesätt för att förbise eventuella risker. Faktum är att detta är ett naivt tankesätt när det gäller oskyddat sex. Speciellt om du är tjej kan du smittas från virus som kan leda till livmoderhalscancer. Även fast du inte vet om det. Numera finns det vaccin att få mot dessa virus, vilket är att rekommendera särskilt innan din sexuella debut. Men självklart är det även viktigt för män att skydda sig. Genom att köpa din kondom online är du alltid skyddad och får enkel tillgång till dem. De flesta sjukdomarna drabbar båda könen varför även du som tjej skall vara förberedd. Det finns många sidor där du kan beställa hem din kondom online.

Obs!

Tänk på att många av könssjukdomar faktiskt inte visar några symptom. Särskilt inte hos killar. Några exempel av dessa är

  • Klamydia
  • HIV
  • Gonorré

Har man haft oskyddat sex med en tillfällig partner, eller även långvarig, så är det viktigt att gå och testa sig. Det kan till och med vara bra att testa sig en gång per halvår för att vara säker även med en stabil partner. Även fast HIV inte är vanligt i Sverige, så förekommer det. För att begränsa vidare smittning är det viktigt att man regelbundet testar sig. Numera kan man till och med beställa hem tester online. Precis som du kan beställa hem en kondom online.