Vackra målningar och tavlor till salu Gallery Mynewart

0
3357

Om du saknar målningar eller tavlor för ditt hem, kanske du vill besöka online-galleri Mynewart.se, som är en av Skandinaviens största gallerier på webben. Galleriet grundades 2016 i Danmark, och har sedan dess expanderat till Sverige och Tyskland. Galleriet är särskilt känd för sin billiga konst som består av både tavlor och tavlor i många former.

Galleriet grundades för att göra sig av med de traditionella gallerier där konsten säljs till det belopp som inte alla kan. Därför kan du på Galleri Mynewart hitta tavlor och tavlor till priser långt under vad man normalt ser. Detta är också en av begrunda att galleriet har blivit så populär. Galleriet har en utställningslokal i Danmark, men annars allt görs online-försäljning.

Konst behöver inte kosta en förmögenhet

De flesta tyvärr en squiggle att skjuta upp konst på väggarna under en lång tid. Dels för att det kan vara svårt att hitta något som du tycker är snyggt, dels konst kan vara ett dyrt nöje.

Konst behöver inte förstöra dig. Oavsett om det är målningar eller tavlor, är det faktiskt möjligt att utrusta sitt hem med dem utan att ha den stora checkhäfte.

Online galleri Mynewart.se har gjort det vårt uppdrag att erbjuda konst till den danska och svenska hem till priser som alla kan delta. Galleriet, som har en stor samling av huvudsakligen abstrakta och färgstarka målningar, grafik och minimalistiska tavlor och fotokonst, motsatte sig traditionella gallerier prissatta sin konst till ganska förmånliga priser.

Anledningen till att priserna är så låga, delvis beroende på galleriet samarbetar med utländska up-coming artister. Dessutom galleriet bara att hitta på webben, vilket innebär att det inte finns några stora kostnader för lokaler, personal och mycket mer. Detta innebär att priset kan skjutas långt ner, vilket många danskar har gynnats.

Om du går in www.mynewart.dk kan du se den danska grenen av galleriet.